Vakantiehuis Saint Péreuse, departement La Nievre, natuurpark De Morvan

Toe aan een weekje vakantie voor twee? Reserveer dan La Petite Pommerée: een knus en comfortabel vakantiehuis voor twee personen in één van Frankrijks mooiste streken: Bourgondië. Dit gastenverblijf is geheel verbouwd en gerestaureerd. Per 1 juni 2011 gaat La Petite Pommerée officieel van start.

La Petite Pommerée ligt vlakbij romantische kastelen en leuke dorpjes in een lieflijk en glooiend landschap. Dit vakantiehuis is gesitueerd op het rustige Franse platteland aan de rand van het nationaal natuurpark de Morvan. In de parkachtige tuin van bijna een halve hectare is het heerlijk toeven. Een verse croissant als ontbijt, een uitgebreide lunch of een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn: dat is pas tot jezelf komen. Dat is onthaasten. Het kan allemaal op deze paradijselijke plek.

Vanaf diverse plekken heeft u een schitterend uitzicht op een zachtglooiend heuvellandschap met de onverstoorbare, maar altijd nieuwsgierige Charolais koeien. Wilt u meer informatie over het huren van dit vakantiehuis, over de omgeving en wat u er zoal kunt doen: bezoek onze website: www.domainedelapommeree.nl