Stil de tijd in de Bourgogne.

Workshops in Arthel

Een aantal weken per jaar worden er in onze sfeervol verbouwde herberg in het prachtig gelegen, Bourgondische dorp Arthel (met maar liefst drie kastelen) exclusieve workshops filosofie, literatuur en beeldende kunst voor minimaal 6 en maximaal 9 personen aangeboden. Bezinning, ontspanning, filosofische diepgang, literaire kwaliteit en aandacht voor de rijke kunst en cultuur van de Bourgogne vormen hierbij het uitgangspunt.

De workshops worden verzorgd door de bekende schrijfster en filosofe Joke J. Hermsen (www.jokehermsen.nl), schrijfster van o.a. De liefde dus, Stil de tijd, Blindgangers en Windstilte van de ziel en door beeldend kunstenaar en grafisch vormgever Jaap de Jonge (www.jaapdejonge.nl)

Op het programma staan onder meer workshops tekenen, proza schrijven, collegeserie filosofie/ literatuur over tijd & ziel, bezoek aan fameuze Bourgogne wijnen Pouilly fume en Sancerre, twee lunches in Bourgondische toprestaurants, twee excursies naar Vezelay en wandeling over het pad van Santiago de Compostella en naar Clamecy en het kunstmuseum Romain Rolland.

Kijk voor meer informatie: www.arthel.nl