Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

gites in de Bourgogne

  • jennifer smith

    Fleur de Bourgogne, biedt u een fantastisch vakantieverblijf toe , in een rustieke omgeving in het zuiden van de Bourgogne.

    Gite voor 4 personen, studio voor 2 personen en een landelijke woonwagen ( roulotte)

    Tevens bieden wij een table dhote aan, om heerlijk ontspannen te kunnen genieten van een heerlijke Bourgondische maaltijd.

    www.fleurdebourgogne.nl voor meer informatie.

    U bent van harte welkom!

  • Patricia Overman

    Rust, ruimte, natuur: dat vindt u in La Petite Pommerée: een knus vakantiehuis voor twee personen in één van Frankrijks mooiste streken: de Bourgogne, departement La Nièvre. Dit gastenverblijf is onlangs geheel verbouwd en gerestaureerd.

    La Petite Pommerée ligt vlakbij romantische kastelen en leuke dorpjes in een lieflijk en glooiend landschap. De comfortabele tweekamer gite is gesitueerd aan een doodlopend straatje op het rustige Franse platteland aan de rand van het nationaal natuurpark de Morvan.

    De Morvan is een nationaal natuurpark, met veel bos, snelstromende rivieren, beken en meren met leuke strandjes. U kunt er wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, watersporten, golfen, paardrijden, rotsklimmen of boottochten op de rivieren en kanalen ondernemen. De Morvan is een erg rustige streek, óók in het hoogseizoen.

    In de directe omgeving van La Petite Pommerée vindt u charmante dorpjes.Grotere plaatsen als Autun en Nevers liggen zo’n 45 kilometer van La Pommerée verwijderd. Ook steden als Beaune, Vézelay, Avallon, Dijon en Saulieu liggen in de buurt en zijn een bezoek zeker waard.

    La Petite Pommerée is een ideaal vakantiehuis voor rustzoekers en natuurliefhebbers, die willen genieten van het goede leven in Frankrijk.

    Alle informatie vindt u op onze website www.domainedelapommeree.nl

    email: info@domainedelapommeree.nl